JennettEsra
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 26 Nerden : BingöL Lakap : SarıCiwciw =) *Özel Kullanıcı Başlığı* : JennetteKolik Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Şurda, orda, burda =D iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 286 Kayıt tarihi : 15/12/09
| Konu: Sitenin CadaLoZu geLdii => Çarş. Şub. 03, 2010 11:54 am | |
| Merhaba arkadaşlar. Adım Polina İrem İlayda. Pöliss diyebilirsiniz. => İrem'i fazla kullanmıyorum bu yüzden burda kullanmak istedim. 12 yaşındaım. 98'liyim. 20 Mart 1998 yılında dünyaya geldim. Sömestr tatili boyunca A.B.D. 'deyim. Daha sonra Türkiye'ye döneceğim. Sömestr tatili boyunca A.B.D.'de olduğumu söylemiştim. New York'tayım. Daha sonra İstanbul'a, oradan Bingöl'e gideceğim. İstanbulda'ki dayımları ziyaret edeceğim. Yurt dışında, New York'da teyzemlerin yanında doğdum. 3 ay sonra, Bingöl'e geldik. Saç rengim sarıydı. Ama kestaneye dönüştürdüm. Ve, Zoey'i izleyenler bilir. Lola gibi pembe renkler var. =) Göz rengim ela. Ama bazıları k.rengi sanıyor. =D Boyum 1m, 46 cm. Kilom ise 28 kg. Köpeklerim Panço ve Gofret, kedim Pisicik ile oynamayı çok seviyorum. En belirgin hobim budur. aynı zamanda, derste arkadaşlarımla gülme krizine girmek, Matematik dersinde öğretmenin söylediklerini yazıyormuş gibi yapmak de hobilerimdendir. =D Fobilerim ise karanlık ve kurbağalardır. Kenan Ece, Özge Namal, Fırat Doğruoğlu, Eser Yenenler, Nathan Kress, Ellen DeGeneres, Miranda Cosgrove, Emma Roberts, Jennette McCurdy, İbrahimbüyükak en sevdiğim tiyatro/dizi oyuncularıdır. Aynı zamanda bunların içinde Drake Bell- Josh Peck, Nicolas Cage, Jamie Lynn Spears da vardır. Drake Bell, P!NK, Justin Timberlake en sevdiğim şarkıcılardandır. En sevdiğim diziler iCarly, UnFabulous, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, The Simpsons, Familiy Guy, Canım Ailem, Samanyolu, Kavak Yelleri, Aşk&Ceza dır. Rock-Roll severim. Manga: Beni benimle bırak, cevapsız sorular, dünyanın sonuna doğmuşum | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Sitenin CadaLoZu geLdii => Çarş. Şub. 03, 2010 2:47 pm | |
| Hoşgeldin tatlım bende Özge =). | |
|