nathan_aleyna
Mesaj Sayısı : 50 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Üye Uzakta Bilgisi : BuradaUzakta iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 61 Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Nathan_aleyna geldiii Perş. Şub. 04, 2010 9:07 am | |
| Merhaba!! Ben Aleyna.... A.B.D de yaşıyorum 1992 doğumluyum =)) şimdi siz bu bilgisayarda ç,i,ö var diceksiniz benım akrabalarımın çoğu türkiyede bu bilgisayarı bana hediye olarak yolladılar yanii yanılmayın =)) Çokkk büyük bir Nathan Kress fanıyımdır =))))) iCarly ve twilight a bayılıyorum ve twilight da en çok jasper ı seviyorum =))))) örümcek fobim var =)) umarım iyi anlaşırız =)))) Hoş geldimmmm | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Nathan_aleyna geldiii Perş. Şub. 04, 2010 9:48 am | |
| | |
|
nathan_aleyna
Mesaj Sayısı : 50 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Üye Uzakta Bilgisi : BuradaUzakta iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 61 Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Nathan_aleyna geldiii Cuma Şub. 05, 2010 8:25 am | |
| efet cnm aynı fandan üyeyiz fark ettim imzayıda =)))))) dewğiştirdim hemen =)) hoş bulduk bu arada cnm =) | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| |
nathan_aleyna
| Konu: Geri: Nathan_aleyna geldiii Perş. Şub. 11, 2010 8:10 am | |
| efet cnm bu fanda admin ekledi ve kullanabilirsiniz dedi bende kullandım xP | |
|
Ösqe_Jennette
| Konu: Geri: Nathan_aleyna geldiii Perş. Şub. 11, 2010 10:17 am | |
| | |
|