SelinKress
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 26 Nerden : Nathan'ın olduğu yerden... Lakap : Sel,Selocan,SeliNathan *Özel Kullanıcı Başlığı* : Sadece Nathan Nathan Nathan !!! Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Buradayım iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Freddie Mesaj Puanı : 13 Kayıt tarihi : 22/12/10
| Konu: SeliNathan Kress Geldi !!! Forumların Gevezesi Geldi !!! Çarş. Ara. 22, 2010 7:16 am | |
| Merhaba ben Selin. 12 yaşındayım. Nathan Kress fanıyım (ne yaa fandan da öte....) İnternette forumları karıştırırken buraya rastladım ve üye oldum. Benden bu kadar...
| |
|
buse44
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 25 Nerden : istanbul Lakap : melodi *Özel Kullanıcı Başlığı* : icarly delisi Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : sanane xD iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Freddie Mesaj Puanı : 94 Kayıt tarihi : 26/11/09
| Konu: Geri: SeliNathan Kress Geldi !!! Forumların Gevezesi Geldi !!! Salı Ağus. 02, 2011 2:49 am | |
| Bende aşırı derecede Nathan hayranıyım, bende ona aşığım senin gibi hoşgeldin. | |
|