kaan
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin Dibinden:) Lakap : MuSaLLaT *Özel Kullanıcı Başlığı* : 1 TiME AFTER YOU 2 EASY 4 ME! Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Buradan Uzakta/Gönülden Irakta:)Irak dediğime bakma!ABD'yide sevmem bu arada:) iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Carly Mesaj Puanı : 39 Kayıt tarihi : 18/09/09
| |
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
kaan
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin Dibinden:) Lakap : MuSaLLaT *Özel Kullanıcı Başlığı* : 1 TiME AFTER YOU 2 EASY 4 ME! Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Buradan Uzakta/Gönülden Irakta:)Irak dediğime bakma!ABD'yide sevmem bu arada:) iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Carly Mesaj Puanı : 39 Kayıt tarihi : 18/09/09
| Konu: BEN KAAAN C.tesi Eyl. 19, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
SimLi~
Mesaj Sayısı : 27 *Özel Kullanıcı Başlığı* : En Büyük MiLey Jennette P!nk ve Britney Fanı~ Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Carly Mesaj Puanı : 34 Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: slm ben kaan Ptsi Eyl. 21, 2009 3:52 am | |
| - Nathan <3 demiş ki:
- Her yere yazdıklarından bahsediyorum.
Kız arkadaşımdan ayrıldım vs. yazmışsın. Senin özel hayatın bizi ilgilendirmez öyle değil mi? Her neyse, söyleyeyim dedim. Tekrar hoşgeldin. İyi forumlar Haklı Bende Simge iyi forumlar xD | |
|