Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Ben Özge!.. Ptsi Ekim 05, 2009 11:06 am | |
| İsim: Özge Yaş: 13Doğum Tarihi: 11/10/1996Yaşadığı ülke: TürkiyeYaşadığı şehir: KocaeliDoğduğu şehir: MalatyaSaç Rengi:KumralGöz Rengi: KahverengiBoyu: 1.55Kilosu: 39Hobileri: Gitar çalmak,yüzmek,köpeğimle oynamak,iCarly'yi izlemek, ingilizce dersine girmek,her derstte sıra arkadışımla gülme krizine girmek xD.Fobileri: Karanlık,fen bilgisinden 70 ve aşağısını almak xD.Sevdiği oyuncular: Yabancı:Jennette McCurdy,Miranda Cosgrove, Victoria Justice,Leonardo Di Caprio,Kate Winslet. Yerli:Pelin Karahan,İbrahim Kendirci,Engin Günaydın,Pınar Altuğ,Barış Küçükgüler,Selin Şekerci. (Biraz kabarık oldu sanki. )Sevdiği şarkıcılar: Emre Aydın,Yalın,Avril,Hadise.En sevdiği diziler:Kavak Yelleri,Melekler Korusun,Aile Reisi,High School Musical,iCarly.En sevdiği müzik türü: Rock,Pop.En sevdiği şarkılar: Ki sen,Kolay mı sevmek,Leave all to me,Salla.BU KADAR SANIRIM | |
|
Visualizer* Admin
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Admin Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 22 Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Ben Özge!.. C.tesi Ekim 10, 2009 1:00 pm | |
| Hoşgeldin Özgee. Ben de Bilge,memnun oldum. | |
|
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Ben Özge!.. C.tesi Ekim 10, 2009 1:03 pm | |
| | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Ben Özge!.. Cuma Ekim 16, 2009 10:05 am | |
| Hepinize çok teşekkür ederim.Hoşbulduk.Ayrıca burası çok güzel bir forum!Bende sizinle tanıştığıma memnun oldum.Bu arada ben Kocaeli-Gölcük'te oturuyorum... | |
|
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Ben Özge!.. C.tesi Ekim 17, 2009 8:09 am | |
| | |
|
Ösqe_Jennette
| Konu: Geri: Ben Özge!.. Çarş. Ekim 21, 2009 11:29 am | |
| Memnun oldum tekrardan canım.(= | |
|
JennettEsra
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 26 Nerden : BingöL Lakap : SarıCiwciw =) *Özel Kullanıcı Başlığı* : JennetteKolik Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Şurda, orda, burda =D iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 286 Kayıt tarihi : 15/12/09
| Konu: Geri: Ben Özge!.. Çarş. Şub. 03, 2010 11:58 am | |
| Hosgeldin baby | |
|
Ösqe_Jennette
| Konu: Geri: Ben Özge!.. Perş. Şub. 04, 2010 1:59 am | |
| Tatlım ben senden önce geldim ama neyse . Memnun oldum.. | |
|