buse44
Mesaj Sayısı : 65 Yaş : 25 Nerden : istanbul Lakap : melodi *Özel Kullanıcı Başlığı* : icarly delisi Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : sanane xD iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Freddie Mesaj Puanı : 94 Kayıt tarihi : 26/11/09
| Konu: ben geldim :) Paz Ocak 17, 2010 8:30 am | |
| Slm ben buse .. miranda cosgrove kolip'im icarly delisiyim..11 yaşındayım .. çılgın,artist,yetenekli ve birokadar icarlykoligim müzik dinlemeye,icarly'i izlemeye,resim çizmeye,yüzmeye,metronun içinde uzun yolculuklara bayılırım.. rock dinlerim .. amerika ya aşırı bir ilgim var ..18 yaşımda ilk uçakla amerika ya gitmek istiyorum.. cd ve dergi koleksiyonum var.. en sevdiğim ünlüler? miranda cosgrove,jennette mccrudy,nathan kress,avril lavigne,miley cyrus,jim carrey.. en sevdiğim yemekler? pizza,sushi,et ve et ürünleri,tavuk,hamburger,kumpir.. büyüdüğüm zamanm olmak istediğim meslek? rock yıldızı ve sinema ,dizi oyuncusu bu fan club a niye üye oldum? çok hoşbulduğum için ve icarly hayranı olduğum için.. | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: ben geldim :) Perş. Ocak 21, 2010 1:15 pm | |
| Hoşgeldin hayatım! Bende Özge.Memnun oldum. | |
|
JennettEsra
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 26 Nerden : BingöL Lakap : SarıCiwciw =) *Özel Kullanıcı Başlığı* : JennetteKolik Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Şurda, orda, burda =D iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 286 Kayıt tarihi : 15/12/09
| Konu: Geri: ben geldim :) Cuma Ocak 22, 2010 7:46 am | |
| | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: ben geldim :) Çarş. Ocak 27, 2010 5:54 am | |
| | |
|
JennettEsra
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 26 Nerden : BingöL Lakap : SarıCiwciw =) *Özel Kullanıcı Başlığı* : JennetteKolik Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Şurda, orda, burda =D iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 286 Kayıt tarihi : 15/12/09
| |
Ösqe_Jennette
| |