Baby E
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Jennette Fan Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : BuradaUzakta iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 12 Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Ben Geldim C.tesi Eyl. 12, 2009 1:04 pm | |
| İsim:Esin Yaş:13 Doğum Tarihi:22.08.1996 Yaşadığı ülke:Türkiye Yaşadığı şehir:Düzce Doğduğu şehir:İzmir Saç Rengi:Koyu Kestane Göz Rengi:Kahverengi Boyu:- Kilosu:- Hobileri:Müzik dinlemek,imza yapmak Fobileri:Karanlık Sevdiği oyuncular:Hazal Kaya,Selena Gomez,Jennette,Miranda Sevdiği şarkıcılar:Manga En sevdiği diziler:I Carly,Wizards Of The Wawerly,The Suit Life On Deck En sevdiği müzik türü:Pop,rock,r&b En sevdiği şarkılar:Manganın bütün şarkıları,The Climb | |
|
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
Baby E
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Jennette Fan Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : BuradaUzakta iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 12 Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim Çarş. Eyl. 16, 2009 2:29 am | |
| | |
|
Visualizer* Admin
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 *Özel Kullanıcı Başlığı* : Admin Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Carly+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 22 Kayıt tarihi : 20/08/09
| |
Baby E
| Konu: Geri: Ben Geldim Cuma Eyl. 18, 2009 8:52 am | |
| | |
|
kaan
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin Dibinden:) Lakap : MuSaLLaT *Özel Kullanıcı Başlığı* : 1 TiME AFTER YOU 2 EASY 4 ME! Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Buradan Uzakta/Gönülden Irakta:)Irak dediğime bakma!ABD'yide sevmem bu arada:) iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Carly Mesaj Puanı : 39 Kayıt tarihi : 18/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim Paz Eyl. 20, 2009 8:14 am | |
| hoşgeldin!bende kaan
çok acık oldu:) | |
|