FunHouse
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerden : Jennette'min Kalbinden .. Lakap : Jennette Kopat. *Özel Kullanıcı Başlığı* : ♥Jennette. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada. iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 5 Kayıt tarihi : 19/09/09
| |
kaan
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin Dibinden:) Lakap : MuSaLLaT *Özel Kullanıcı Başlığı* : 1 TiME AFTER YOU 2 EASY 4 ME! Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Buradan Uzakta/Gönülden Irakta:)Irak dediğime bakma!ABD'yide sevmem bu arada:) iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Carly Mesaj Puanı : 39 Kayıt tarihi : 18/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim. Paz Eyl. 20, 2009 8:13 am | |
| hoşgeldin ins forumu beyenirsin:) | |
|
Nathan <3 Admin
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 28 Nerden : Nereye:D Lakap : Kuju Agucuk *Özel Kullanıcı Başlığı* : By Kuju Agucuk Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 406 Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
J£NN£TT£ McCuRDY
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 *Özel Kullanıcı Başlığı* : my name jennette McCurdy
Currencies fan site for you, thank you. But only on my life so my personality type tells me the fun club taki Ah my friends loves you very you.Ama I love how I understand them? Google translation into English immediately turned from him to me so I understand that fun clup for opening Thank you very much ... Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : My Name İs Jennette McCurdy I'm American i live Seatle,WA iCarly'den kimi seviyorsun? : Hepsi 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 15 Kayıt tarihi : 21/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim. Salı Eyl. 22, 2009 1:27 am | |
| Hello Welcome The Fun Club | |
|
FunHouse
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerden : Jennette'min Kalbinden .. Lakap : Jennette Kopat. *Özel Kullanıcı Başlığı* : ♥Jennette. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada. iCarly'den kimi seviyorsun? : Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Hepsi Mesaj Puanı : 5 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim. C.tesi Ekim 31, 2009 10:19 am | |
| | |
|
Ösqe_Jennette
Mesaj Sayısı : 334 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Lakap : Lolipop!.. *Özel Kullanıcı Başlığı* : Bi gitarım bide Jennette'ım var kalbimde.. Ruh Hali : Uzakta Bilgisi : Burada!
iCarly'den kimi seviyorsun? : Freddie+Sam 2. En sevdiğin iCarly üyesi?? : Sam Mesaj Puanı : 378 Kayıt tarihi : 29/09/09
| Konu: Geri: Ben Geldim. Paz Kas. 01, 2009 10:34 am | |
| | |
|